donderdag 18 april 2013

Haken, het begint bij Youtube!

Na het lezen van heel veel leuke blogs van andere Crea-Bea's heb ik toch eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen blog begonnen.
Ik ben al van kind af aan erg creatief en altijd aan het freubelen. De laatste tijd had ik er echter door mijn werk (eigen zaak) weinig tijd meer voor. Maar ik heb er nu eindelijk tijd voor weten te maken! Eerst ben ik begonnen met borduren, erg leuk om te doen! Maar haken bleef me toch fascineren. Je kunt er zo'n leuke dingen mee maken. Alleen....ik kon het niet!
Twee weken geleden was ik me aan het vervelen op zondagavond en toen moest het er eindelijk maar eens van komen. Een (heel) oude handwerkklapper erbij gepakt, de enige haaknaald die ik had (nr4) en een oud bolletje wol: haken maar! Dacht ik...Toch lastiger dan ik dacht...Toen maar de iPad op schoot gepakt en aan de hand van filmpje op youtube begonnen aan granny squares! En HOERA! Het lukte ook nog!


Dag erna maar meteen naar een heel leuk wolwinkeltje gegaan, en leuke kleurtjes ingeslagen!

2 opmerkingen:

  1. Voor een eerste granny vind ik het bijzonder goed gelukt.
    Komen er nog meer? Wat wordt het eindresultaat?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kom even bij je kijken je staat ook bij mijn blog ik ga je volgen kijken wat er allemaal voor inspiratie bij je is te halen

    BeantwoordenVerwijderen